siyasAlan.com | Türkiye'nin Fikir Platformu
Eylül 09, 2010, 11:18:01 ÖÖ *

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 1 Mart Tezkeresi ve Çelişkiler

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: BOnaFidEs OlmAk..  (Okunma Sayısı 1108 defa)
BOnaFidEs
BAŞKAN

Beğeni +12/-2

Hayat seninle başladı, seninle biter..

Üyelik Bilgileri WWW
« : Nisan 20, 2008, 11:19:10 ÖS »

İlk adımlar, hep biraz ürkek, biraz utangaç, biraz acemi olur..

Josh Holloway demiş ki: "Hepiniz çok şık ve pahalı giyiniyorsunuz. Her yerde lüks arabalar var. Sanki burası dünyanın en zengin ülkelerinden biri, herkes first class. Balık tutan adam bile takım elbiseli." Bu adama nereyi gezdirmişler çok merak ediyorum. mutlaka İstanbul'un kötü yerlerine götürmemişlerdir ama ben gene de merak ettim?

Ülke gündeminde her gün bir kavga haberleri duymaktayız.. Bugün de CHP'nin dayanışma yemeğinde kavga çıkmış tekme tokatlar havada uçuşmuş.. Allah'tan dayanışma yemeği imiş.. En azından artık sonunu da biliyoruz.. Yarın barışırlar Kamer GENÇ' de olduğu gibi..

Tuhaf bir ülkedeyiz galiba.. Gerçi bu aralar herşey rutin gibi; Parti kapatma davaları, laiklerin belli başlı resepsiyonları katılmamaları, kavgalar, ülkede değişen pek bir şey yok mu ne?

Biraz iyiye de gidyoruz ama. Artık ülke gündemini aptal sarışınlar meşgul etmiyor..

Konu bayanlardan açılmışken. Bu ülkede şerefsizler ne zaman bitecek?? Çok merak ediyorum!! Hangi insan evladı savunmasız bir kadına 13 saat boyunca tecavüz eder? Bunlar insan olamaz! Böylelerini gördükçe kendi insanlığımdan, erkekliğimden utanır oldum!

Diyarbakırda bomba yakalanmış.. Yine kurtulduk kıl payı...

Tabi kurtulduğumuza sevinirken yine şehit haberleri alttan verilmeye başlandı.. üçer beşer kaybediyoruz aslanlarımızı..

Bi de son bir uyarı Türkçe karakterlerinizi ve imla işaretlerini kullanmayı unutmayın.. Bakın adam ne yapmış eşine bir nokta yüzünden.. Bir aile yok olmuş!

BOnaFidEs OlmAk..
« Son Düzenleme: Nisan 21, 2008, 12:32:19 ÖÖ Gönderen: BOnaFidEs » Logged

www.siyasAlan.com 

Türkiye'nin Fikir Platformu
BOnaFidEs
BAŞKAN

Beğeni +12/-2

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 23, 2008, 06:27:19 ÖS »

Kaç zaman oldu 23 Nisan kutlayalı?

-Epey oldu sanırım..

Bunca senedir de ben kutluyorum. Her türk çocuğunun hayatında bir kere olsun kutlaması gereken bir bayram.
Zaten ancak bir kere kutlar bir daha gitmek istemezler. Bir kere gitmek yeterlidir zaten ikincide tören bittikten sonra ilk söz; "Geçen sene de aynıydı"..

Sonraki sene; " Ya bu hep aynııı".

Artık büyüdük. "Yaşasın 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı"..

A!! O da ne 23 Nisandaki çocuklar büyümüş 19 Mayısta aynı hareketleri yapıyorlar...

Ne kadar sıkıcı!!!

Neyse ki biraz daha düzeldi..

Hangi çocuk kendi yaşıtlarının büyük insanların önünden tek sıra halinde yürümesinden ya da dans etmesinden zevk alır? Sormak lazım?

Acaba resmi bayram olduğu için mi böyle yapıyoruz?
Bayramın önünde resmi var diye çocuklarımızı da resmi bir kılığa sokmak zorundamıyız?

Bırakın çocukları, çocuk olsunlar. O götürdüğünüz staDyumlarda tek sıra halinde değilde koşarak, bağırarak, sıralarını bozarak eğlensinler..

ONLAR ÇOCUK!!

Ne zaman bu çocukları koltuklara oturtmak yerine eğlence parklarında çarpışan arabalara oturtacağız!

-Artık bayramlar resmi olmasın..
-Sivil olsun!
-Sokaklar süslensin!
-Bayrakların yanında süslerde olsun, sadece bayraklarla süslenmesin!
-Şenlikler olsun, göstermelik değil..
-Karnaval havasında olsun..
-Diğer ülkelerden insanlar gelsin bayram için, çocuklarını getirsinler..

Bayram olsun.. Adı "bayram" olmasın ama...

BOnaFidEs OlmAk..

www.siyasAlan.com 

BOnaFidEs
BAŞKAN

Beğeni +12/-2

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mayıs 01, 2008, 11:29:17 ÖS »

1 Mayıs kutlu olsun..

Tüm işçilerin, emekçilerin, bayramı kutlu olsun..

Ben küçükken -çok zaman önce değil- 1 Mayısı hep işçi bayramı sanardım.. Tüm işçileri toplanıp bayram yaptıklarını sanardım. Hani polis bayramı, öğretmenler günü gibi bişey sanıyordum..

Biraz büyüdüm işin rengi değişti. Sonra baktım 1 Mayıslara ortalıkta hiç işçi yok, ortalık sol görüşlü kimselerden kaynıyor..
-Ulan hiç sağ görüşlü işçi yok dedim kendi kendime . Sonra kafama dank etti sağ görüşlü işçiler herhalde 2 mayısta kutluyorlar sandım 2 mayıs geldi kimse kutlamıyor sağ görüşlü işçilerden..

Azcık büyüdüm bazı şeyleri öğrenmeye başladım. Meğer işçi derken emekçilerin bayramı oluyormuş.. Yani; emek harcayan herkesin bayramı imiş 1 Mayıs..
-haaaaa diye kendi kendime şaşırırken gene kafama dank etti.. -eee niye gene sol görüşlüler meydanda sağ görüşlü emekçiler nerde?..

Az zaman daha geçti.. Meğer işçi bayramı Avusturalya da başlayıp Ameriakda devam eden bir hareketin sembolikleşmesi falan filanmış.. Yani gerçekten işçi bayramı imiş..

Az zaman daha geçti.. Meydanlarda sol görüşlülerin yanısıra yasadışı sol görüşlüleride gördüm.
-e olamaz mı yasadışı sol görüşlü işçi olamaz mı? Olur bal gibi olur..

Az zaman sonra pkk yanlısı işçiler meydanlarda apo'nun resimlerini pankartlarını taşıyorlar.. O gün karar verdim. apo işçi lideridir.. Aman kimse alınmasın işçilere pkklı demiyorum..

Az zaman uz zaman gittim geldim. Ne bayramı gördüm, ne seyranı..

Bayram bizim değil.. Zaten hiç olmadı.. Kutlamasınıda bilmiyoruz.. Kaldırın gitsin o zaman..

Yaşasın 1 Mayıs..

www.siyasAlan.com 

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

msn nickleri | Nickler | Altın Fiyatı | şekilli nickler | komik nickler | güzel nickler | kapak nickler | nickler | altın fiyatları | msn nickleri | gta şifreleri | gta türk şifreleri | msn nickleri | canlı borsa |